Værgemålsregnskab

Er værgemålets regnskab en udfordring?

De fleste mennesker er i stand til at udarbejde et købmandsregnskab. Men hvordan var det nu lige med det frigivne beløb fra Familieretshuset, aktieindkomsten og så videre?


Et værgemålsregnskab skal indleveres hvert år til enten Familieretshuset eller til forvaltningsafdelingen i den bank, som den værgede er tilknyttet. Regnskabet skal udfærdiges og indleveres senest d. 1. juni det efterfølgende år.


Lad os hos Hoxbro Partner klare dit værgemålsregnskab for dig. På den måde kan du være helt sikker på, at alt er korrekt sat op, og at det bliver indberettet rettidigt – og til den rette modtager.

Med udgangspunkt i København, ikke så langt fra Lyngby og Nordsjælland, hjælper vi kunder i hele Danmark.

Hvad skal vi bruge til udarbejdelse af et værgemålsregnskab?

Til brug for at udfærdige regnskabet skal følgende sendes ind til os:

  • Alle Kontoudtog for samtlige konti
  • Årsopgørelse fra SKAT – udkommer medio marts
  • Skatteoplysninger (R75)
  • Ansøgning til Familieretshuset ved frigivne midler
  • Betalingsservice oversigter for hele året

Hvad hjælper vi dig med?

Jeg, Kim Høxbro, har igennem flere år været beskikket værge ved Familieretshuset. Jeg er ligeledes medlem af bestyrelsen for foreningen af faste værger i Danmark (FFVD).

Jeg har derfor stor erfaring i værgesager, hvilket vil sikre dig den rette tryghed i forbindelse med lige netop dit værgemål, ligesom jeg kan bidrage med løsningsforslag for nuværende eller fremtidige udfordringer i dit værgemål.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilken hjælp du har mulighed for at få hos os, eller ønsker du at indhente hjælp til udarbejdelse af dit værgemålsregnskab, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper klienter fra hele landet. Vi står også klar til at hjælpe med privat skifte.

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Vælg


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.:42 40 41 42
​eller skriv en mail til Info@hoxbropartner.dk

Kunderne siger​

★★★★★​

Fantastisk service

​Hoxbro Finans hjalp ud af en kattepine med nogle besværlige regnskaber. Det var en fornøjelse at gøre brug af deres ekspertise. Det bliver ikke sidste gang.

- Rasmus Pedersen -

★★★★★​

Kim burde få 26 stjerner

​80.000 sparet indtil videre, og vi er slet ikke færdige. Kim er bestemt pengene værd – og så er han endda ekstremt billig og altid til rådighed. Manden skulle ha en medalje!

- Kim Sewup -

★★★★★​

Fuld tilfredshed

​Kim fik givet min økonomi en overhaling ift. køb af lejlighed til min datter. I stedet for at skulle betale gik jeg i 0 og der var Kims regning også betalt. Hurtig og god service. Fuld tilfredshed herfra og bruger Kim igen…

- Pernille Thrue -

★★★★★​

God hjælp til privatøkonomi

​Vi fik styr på det på et par dage, prisen var fair og vi var hurtigt på bølgelængde. Yderst kompetent rådgivning, og han ringede hurtigt tilbage med et par ting han skulle følge op på. Vi følte os trygge ved Kim.

- Ernst -

★★★★★​

Deluxe-oplevelse

​Kim er meget hurtig til at svare, selv uden for alm. åbningstid. Han havde styr på det hele, og jeg følte bestemt jeg var i trygge og kompetente hænder. Yderst anbefalesesværdig!

- Jette Misfeldt -

★★★★★​

Service der stækker sig udover normen

​Kan på det kraftigste anbefale Hoxbro Finans, hvis jeres virksomhed eller privat økonomi skal kigges igennem – her vil du opleve en service der strækker sig udover normen.

- Nicolaj Solvang -

Har du et spørgsmål?
​Så besvarer jeg det hjertens gerne.

- Kim Høxbro

Hoxbro ApS

Hauser Plads 28 1. th, 1127 København K

Klik her for rutevejledning

CVR: 39548097

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 40 41 42

E-mail: Info@hoxbropartner.dk

Kontakt os i dag

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.