Tømning af plejehjemsbo

Tømning og rydning af plejehjemsbo kan ofte være af en ømtåleig størrelse, både følelsesmæssigt for de efterladte, men også især for de respektive beboere samt personale.

Derfor er det altid vigtigt at udvise ekstra professionalisme og forståelse. Det er egenskaber, som vi i høj grad besidder og praktiserer.

Undgå at betale for meget husleje for plejehjemsboet

Hvis du er pårørende til en person, der er gået bort i et plejehjemsbo, så skal du være opmærksom på, at du flere steder betaler husleje for plejehjemsboligen, indtil skifteretten har behandlet boet.

Tilbyder plejehjemmet at tømme boligen og opbevare ejendelene, så kommer du oftest også til at betale for dette, typisk via indskuddet i boligen.

Vi tilbyder at tømme boligen og opbevare ejendelene, indtil skifteretten har behandlet boet. Dermed undgår du at betale husleje. Dette giver også plejehjemmet og kommunen den mulighed, at en ny borger, der har behovet for en plejebolig, kan komme hurtigere til. Vi billed-dokumenterer alle ejendelene, hvorefter de bliver plomberet på vores lager, indtil det frigives af skifteretten.

Når boet er frigivet, så er det op til dig, hvor og hvornår du ønsker at få det udleveret, eller om det skal destrueres.

Vi opkøber, tømmer og rydder alle former for plejehjemsbo og dødsbo.

Vi gennemgår boet sammen og giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du et spørgsmål? Så besvarer jeg det hjertens gerne. – Kim Høxbro

Hjem » Plejehjemsbo