Firmaets historie

Ældre skal have støtte og berettiget tilskud

Hoxbro Partner ApS er stiftet af Kim Høxbro, der, udover 20 års erfaring som politimand, er uddannet økonom.

Kim fungerer desuden som fast beskikket værge ved Familieretshuset. Gennem arbejdet som beskikket værge erfarede han, at mange ældre desværre ikke får den støtte og de tilskud, som de er berettiget til.

Han erfarede også, at mange ældre ikke får ændret deres forsikringer og abonnementer, ligesom de heller ikke har fået søgt om relevante tilskud.

Dette har desværre medført, at mange ældre har brugt penge på f.eks. abonnementer, forsikringer med videre, som de ikke har haft nogen gavn eller glæde af. Desuden har de heller ikke fået de berettigede tilskud.

Gennem arbejdet som beskikket værge har Kim ligeledes erfaret, at flere ældre ville have haft mulighed for at bo og leve værdigt længere tid i eget hjem, hvis de blot fik rettidig hjælp til ofte simple praktiske opgaver.

Desuden har det særligt i forbindelse med flytninger af værgemål været svært at finde ét firma, der kunne varetage hele opgaven fra flytning og indretning til tømning af restbo og rengøring – med den fornødne empati og menneskelige værdier for øje.

Glæde ved at hjælpe ældre

Den største motivation for at oprette og drive firmaet er uden tvivl glæden ved at sikre, at ældre får den berettigede hjælp og støtte.

Ud over det glæder det Kim at give ældre et længere og værdigt liv i deres egen bolig eller alternativt en skånsom flytning til ældrebolig.

Vi garanterer, at vi pakker flyttekasserne ud, hænger billeder op på væggen, installerer fjernsyn m.v. med det samme. Altså på samme dag, som vi foretager flytningen.

På den måde kan borgeren hurtigst muligt føle sig tryg og hjemme i nye, men alligevel vante rammer.

Alle medarbejdere i virksomheden er dedikerede inden for hver sit område og arbejder i samme ånd. Vi sætter en stor ære i at levere tryghed og det aftalte arbejde til tiden med empati og omtanke for den enkelte borger.

Har du et spørgsmål? Så besvarer jeg det hjertens gerne. – Kim Høxbro

Hjem » Firmaets historie