Få hjælp til at blive i eget hjem

Ønsker du at blive i din egen bolig, men der er ting, du har brug for hjælp og støtte til?

Uanset om det drejer sig om praktiske opgaver som rengøring og havearbejde, eller om det er økonomien, du ønsker et sikkert og godt overblik over. Så står vi til rådighed, så du kan blive i dit hjem så længe, som du ønsker.

Skal vi holde styr på din økonomi?

Har du svært ved selv at klare at skulle holde overblikket over og have styr på din økonomi? Så kan Hoxbro Partner være de rette for dig.

Vi tilbyder hjælp til alle de forskellige aspekter, der kan være af din økonomi, såsom:

Få hjælp til rengøringen

Du kan med Hoxbro også få hjælp til den daglig rengøring. Herunder hjælper vi blandt andet med støvsugning, aftørring af alle tilgængelige flader, rengøring af badeværelser/køkken til hovedrengøring af hele boligen, hvor der vaskes inde i alle skabe og skuffer.

Vi medbringer selv alle former for rengøringsartikler.

Havearbejde

Generel vedligeholdelse af haven som græsslåning, hækklipning, rensning af tagrender og snerydning/saltning til beskæring af buske og træer samt omlægning af haven, klarer vi også gerne for dig.

Vi gør opmærksom på, at rengørings -og havearbejde er fradragsberettiget, hvormed du ca. kan spare 1/3 af prisen.

Vi kan sørge for at lave indberetningen, så du får dine berettigede fradrag.

Indretning & ombygning af boligen samt indkøb & installering af møbler & hjælpemidler

Det kan være krævende at lave om på din bolig.

Derfor kan vi også tilbyde vores assistance, når det kommer til tilpasning af din boligs indretning og møblering. Samt udsmidning og udskriftning af inventar, indkøb af møbler eller hjælpemidler, afmontering af dørtrin og udvidelse af dørkarme mv.

Få en skræddersyet løsning til dine behov

Som du kan læse, kan vi hjælpe dig med mange aspekter af din hverdag, så du i stedet kan slappe af og vide, du er sikret hjælp med det, du ikke længere selv kan. Det gælder både, når din bolig skal males, der skal ryddes op eller gøres grundigt rent.

Vi står klar til at hjælpe dig med netop det, du har brug for.

Derfor skræddersyer vi altid gerne vores løsninger, så du kan være sikker på at få lige nøjagtigt de ydelser, som du ønsker og har behov for.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad og føler, at hverdagen er nem og overskuelig – og at du kan blive boende i dit eget hjem.

Få en skræddersyet løsning i dag

Er det nemt at komme i gang?

Ja, så absolut! Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os. Derfra vil du allerede være et skridt nærmere en økonomisk tryg fremtid i din nye tilværelse.

Har du et spørgsmål? Så besvarer jeg det hjertens gerne – Kim Høxbro

Hjem » Bliv i eget hjem